Gamzekr Kendimi bildim bileli akıntım var sadece benlik bir sorun mu diyorum acaba diğer kızlar da mı böyle akıntı sorunları yaşıyor 😒 sürekli akıntı sürekli akıntı niye böyle oluyor anlamıyorum böyle sorun yaşayan var mı içinizden
Edizinannesii Gamzekr olmamasi sıkıntı canım akıntı vücudun vajinayı temizleme ve koruma yöntemidir ve her kadında olur :)
E5428 Gamzekr hiç bitmeye nıyetli değil gerçekten.enfeksıyon ve mantardan dolayı ilaç kullandım fitil kullandım ama akıntıya bir çözüm hala yok.iyiki günlük pedler var dıyorum🤷🏼♀️
Gamzekr Bebegimibeklerken22 ayy ne bileyim hiç kesileceği Yok sürekli yaşayınca sorun bende mi dedim :)
merveglc Akıntı hayatımızın bir parçası ancak kokusu kıvamı ve rengi çok önemli mantar veya enfeksiyon belirtiside taşıyabiliyor bazen bunu takip etmek lazım 🤗
Gamzekr merveglc çoğunluk beyaz renkte oluyor sümüksü kıvamda ama neye işaret ediyor hiç bilmiyorum :)
merveglc Gamzekr gayet normal ozaman günlük ped doktorlar önermiyor bakteri üretiyormuş enfeksiyon oluyormuş iç çamaşırınızı ütülemeden giymeyin ve sık değiştirin demişti bende bi ara takmıştım akıntıya ama artık kabullendim😂
Gamzekr Edizinannesii mantıklı geldi bak bu :) ama koku felan da yapınca insan kendinden bile rahatsız oluyor
Edizinannesii Gamzekr renginde değişiklik varsa yeşile dönükse ve kokuluysa farklı bi sıkıntı var demektir canım. Onun içinde tahlil vermen lazım kontrol edilmesi lazım. Genelde renk değişiminde enfeksiyon koku da mantar riski oluşturuyor.
Gamzekr Edizinannesii kokulu evet ama rengi yeşile dönük değil beyaz sarımsı arası doktora da gitsen fitil veriyorlar onu da kullan bir fayda etmiyor 🤷♀️