aytennyilmzz Ardadaşlar normalde kanamam cok olurdu ama simdilik kanamam yok denicek kadar az ama aşiri sancim var dayanacak gibi dgil acile gitim icerde az bir kanama var desi düsük inesi vurdular ama agrim gecmedi böyle olupta cocugunu alan varmi lütfen yazin
RH38 aytennyilmzz benimde kanamam coktu kanama bitti hastanede fln da yattim progestan ilac kullaniyorum ama dediginiz gibi sancim oluyor😢 gecmedi henuz
Tugceasel_ aytennyilmzz rabbime bol bol dua et inşallah sağ sağlim doğmasını kucagına almayı nasip etsin sen telas panik yaprsan bebekde yapar telaslanma sadace sakin kalmaya çalışıp sürekli su iç ve uzan kesinlikle kalkma ben 21+4 haftalık oldum rabbimden umut kesilmez inşallah 🤲🏻🌸
RH38 aytennyilmzz yok insaallah dusmez cnm kanama olduya ondan sonra sanci olur dedi doktor. Insaallah sancilarda gecer
koalababy aytennyilmzz kanama yaşadığım bir gece sancı ile uyanmıştım soguk soguk terliyodum korkudan düşük yapıcam diye eşimi uyandırmadım zorla kendimi uykuya verdim ama ben öyle bi agrı da daha önce görmemiştim.. Bebek sağlıklı ise ve Allah nasip ettiyse mutlaka tutunacaktır 🙏🏻 Allah yardımcın olsun canım
aytennyilmzz Tugceasel_ evet ama artik gücüm kalmadi saglikli hayirli evlat istedik hep ama bugunumuźede sükürler olsun