annesinin_minigi Ben de dayanamadım dün erken gebelik testi yaptım ama negatif. Bir sonraki aya kaldı umutlar bakalım
annesinin_minigi Merveeee45 yok canım cumartesi olması lazım. Erken gebelik testi yaptım ama silik bile çıkmadı😔
annesinin_minigi Merveeee45 bu ay yok bence belirtim de pek yok zaten. Adetimi bekliycem boşuna ünitlenmek istemiyorum
Merveeee45 annesinin_minigi bende iki gün önce yaptım cook silik çıktı ama çok dikkatli bakınca görünüyor zor görünüyor yani yarın adet olmam lazım bakalım hayırlısı inşallah 🙏 bir
annesinin_minigi Merveeee45 silik çıktıysa vardır canım. İnşallah vardır ve sağlıcakla kucağına da almak nasip olur
Merveeee45 annesinin_minigi inşallah sol kasıgım agrıyor sadece belirti inşallah bardır allah tez zamanda sana da nasip etsin canım benim
annesinin_minigi Merveeee45 benim de il gebeliğimde sağ kasığım çok ağrımıştı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Yasemin0728 Merveeee45 https://imgyukle.com/i/YgBahS Canim iğne gününü saymazsak bugün 15. Gün ikinci çizgi çıktı bende inşallah iğnenin etkisi değildir demi pazartesi kan vericem
Asoooo13 Yasemin0728 tabiki değildirr iğne etkisi bu zamna kalmaz çoğunda 10.gün bile geçiyormuş hayırlı olsunn inşallah bizede nasip olur
annesinin_minigi Yasemin0728 iğne etkisi değildir canım. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah
Yasemin0728 Asoooo13 amin canım inşallah rabbim nasip etsin sizlere de buradaki herkes duyar inşallah pozitif haberi
Yasemin0728 Merveeee45 sağol canım benim darısı size inşallah 😊 bende önlem amaçlı coraspin yada iğneye baslicam doktor öyle demisti