Zeynep0606 14 haftalik hamileyim ve 2 gundur cok siddettli sag ensemden gelen bir agri var. Parol icebilecegim soylendi ama ben ilacsiz neler yapabilirim bas agrimi hafifletmek icin birde benim gibi bas agrisi yasayan arkadaslarim sizin durum nasil
glnzem Zeynep0606 ensenden ağrı varsa mutlaka tansiyonunu takip etmelisin. Gebelik tansiyonu olabilir aynı durum arkadaşımda oldu.
Busra34ybg Zeynep0606 bende aynı dönemlerde başladı canım baş ağrım yarım limon sıkıp iç karanlık bi yerde uzan bana çok iyi geliyor
NefesDeniz Zeynep0606 Benimde oluyor maalesef ki çok sinir bozucu bir ağrı parol içiyorum tabiki doktorum en ufak bir zararı bile yok dediği için..onun yanı sıra saçlarınızı dipten çekmek baya iyi geliyor birde ensenize buz tutun bir çok yerde okumuştum denedim rahatlattı beni..ama tansiyonunuza muhakkak bakın ense kısmı demişsiniz çünkü Allah korusun
Ftmklbk Zeynep0606 benim gebelikten once den ağrırdı alnımın yan taraflarından. Ama şimdi tüm bölge ağrıyo resmen. Once den karanlıkta ve soğukta oturunca gece4di. Şimdi yok gecmiyo. Lavanta kokluyorum hafif hemen etkisi olur dediler. Bana olmadi. Omuzlara ve boyna masaj iyi geliyo gibi tam anlamıyla değil. Bende ilaç kullanma taraftarı değilim. Şimdiye kadar kendiliğinden geçmesini bekledim ama beni bi hayli yordu umarım tekrar olmaz
NefesDeniz Busra34ybg Benim eşim tansiyon hastası olduğu için yorumunuzda limon demişsiniz eşimin tansiyonu yükseldiği zaman hemen bunu yapıyoruz ve karanlık odada yatıyor siz baş ağrınız olunca tansiyonunuzu ölçüyor musunuz bu bahsettikleriniz genelde tansiyonu yükselen kişiye iyi gelirde Allah korusun o yüzden size de yazmak istedim🌸
Busra34ybg NefesDeniz sürekli ölçüyorum canım şükür tansiyonum normal en ufak bi baş ağrısında baş dönmesinde ölçüyorum yükselmiştir diye düşünüyorum ama normal çıkıyor tansiyona bağlı değil benim baş ağrım hormonlarla alakalı Yüksek ihtimalle
may2021mother Zeynep0606 tansiyonunu mutlaka takip etmelisin bence . Benim önceki gebeliğimde enseden başlayan dayanılmaz baş ağrım vardı . Hemen hastaneye gittim yatışım yapıldı tansiyonum fırlamış . Gebelik zehirlenmesi yaşadım
Alinamoms Zeynep0606 bende çok yaşıyorum çareyi nane yağı ve lavanta yağını sürerek başıma masaj yapmak ve karanlıkta sessizce bekleyerek buldum. Hiç ilaç kullanmadan bu şekilde 2 3 saate geçmiş oluyor
Cansucan20 Zeynep0606 canım ben de migren var seni o kadar iyi anlıyorum ki. Şimdi sana bi yöntem söyleyeceğim 5 dk da geçecek. Evdeki pamuğa bolca limon kolonyası ve karabiber dök. Sonra ağrıyan tarafa koy tülbentle sar. Biraz yanacak ama ağrıyı anında kesiyor.
Zeynep0606 Cok tesekkur ederim arkadaslar benim muhtemel tansiyon sorunum var cunku yukselince basagrisi cok oluyor en yskin zamanda bir kardiyoloji doktoruna gorunucem