O kadar güzel bir hamilelik geçirmiştim ki, hani bir ay daha taşı deselerdi taşırdım öyle diyeyim 😄 son haftalara doğru her gün bugün suyum mu gelecek sancım mı nişanım mı diye diye 40. Haftaya gelmiştik. Çatı muayenesi yaptı doktorum normal doğuma uygun buldu. Ama ne gelen vardı ne giden. Sancının s si bile yoktu nstde de en fazla 20-25 çıkıyordu. Doktorumla kararlaştırdık 41+0 da suni sancı ile doğumu başlatacaktık artk. Sabah yatışım yapıldı ilk önce fitille başlatalım dedi doktorum o daha etkili sancın ve açılman başladığı an suniye geçeriz demişti kabul ettim. Her iki saatte muayene etmeye geldi ve 5-6 saatin sonunda ne sancım ne de açılmam olmuştu ikisi de 0. Doktorum istersen 24 saat bekleyelim ama benim hekimliğime güveniyorsan bi ilerleme göremiyorum rahmin geride hala doğum başlaması için öne gelmesi gerek dedi. Ve hala rahmim geride olduğu için de yapılan muayeneler canımı çok yakıyordu. 41+0 olduğumdan bekleyecek zamanımız da kalmamıştı. Yarım saat içinde sezeryana alındım. Doğum şeklinin hiçbir önemi yok sağlıkla kucağa almak en önemlisi elbette. Ama son dk işlerin değişmesi de beni moral olarak etkilemedi değil 🙈 acil covid testi yapıldı ve ameliyathaneye alındım. Spinal sezeryan istedim bebeğime kavuşunca onu görmek öpüp koklamak istedim. Hamd olsun öyle de oldu☺️ 4. Ayımdan beri düzenli yürüyüşlerim başlamıştı. Pilates topu hurma squat merdiven inip çıkma aklınıza gelebilecek her şeyi yapmıştım ama hesaptaki gibi değil nasipteki gibi oluyormus her şey onu çok iyi anladım ☺️ Toplamda 9 kilo aldım ve doğum yapalı 11 gün oldu 7 kilom gitmiş bile. Şimdi minik kızım yanımda mışıl mışıl uyuyor rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🥰🐣 ve tüm doğum yapacaklara Allah yardım etsin. Bizim hikayemiz de böyleydi 🌸