Ancha Iyi aksamlar herkese, hamilrlikte takviye vitamin ilac vs bunlari doktoru yazdigi halde almayam besinlerden almaya calisanlar var mi ? Yada icmeyi unutan
Benefit Ancha canım doktorum yazmadı şikayetin olursa yazarız dedi ben ilaçsız takviyesiz devam ediyorum doktoruma güveniyorum birtek devit-3 kullanıyorum d vitamini damlası okadar
Eymenkuzusu Ancha Bende kullanmıyorum hiçbir ilacı yediğime içtiğime dikkat ediyorum. Bol meyve ve sebze 🙂
kbrMEVA Ancha ben ilk kızıma hamileliğim de turkiyedeydim çok kullandım. İlaç vitanim filan yani şuan ikinciye hamileyim fransada yim ne ilaç ne vitamin hiç bise vermiyorlar anlamadım ultrasyonda bile üç ayda bir gidiyorum pazartesi Allahım izniyle son ultrasyonda girecem yani 3/6/9 aylıkken bakıyorlar saçma bir sağlık sistemleri var cozemedim
Blacdown Takviye vitamin almanız gerekli özellikle folik asit çok önemli bebeğğn beyin gelişimş için omega3 ve ferritin kullanmak lazım 2. Trimesterden itibaren neden kullanmıyorsunuz çok ilginç
Tatliheyecan Doktorun verdiği vitaminleri tabiki kullanmak gerek meyve sebze hepimiz yiyoruz ama bunlarda çok önemli hamilelik sürecinde.