Benim ilk belirti bel ağrısı ve burun akıntısı boğaz ağrısıydı doktorumu aradım şikayetlerimi söyledim test yaptırmamı söyledi test yaptırdım pozitif çıktı 14 gün eşimle karantinaya alındık 10 ekimde 2 gün bu şikayetim devam etti 3.4. Günlerde normale döndüm 5. Gün tat koku kaybı oldu oda 10 gün içinde düzeldi toplam 15 gün içinde bunları yaşadım çok şükürler olsun geçti Rabbim herkesi tez zamanda kurtarsın zor oluyor şükürler olsun bebeğime zararı olmadı atlattık 18. haftamda şimdi 24 haftalık olduk şükür 🙏 doktorum sağlık ocağındaki ebe filyasyon ekibleri halk sağlığından ekipler 15 gün boyunca arayıp şikayetlerimin değişip değişmediğini sordu bilgilerimi aldılar gebe olduğum için herhangi bir ilaç iğne hap sulandırıcı vb şeyler vermediler doğal yöntemlerle evimde bol bol limon mandalin greyfut soğan sarımsak turşu suyu kemik suyu yeşillik ılhamur tarhana çorbası ev yapımı yoğurt süt bal su tükettim evimide ilk başta temizlik olarak maske eldiven kullanarak limon su sirke suyu hazırlayıp evin ilk kabasını aldım sildim süpürdüm dip köşe sonrada domestos ile aynı şekil evi sildim süpürdüm bol bol havalandırdım