Byby99 Epidural normal doğum yani prenses doğum için bugün 3000 lira ücret olacağı söylendi bana sizce fazla mı? Epidural normal doğum yapanlar tecrübelerinizi alabilir miyim pişman mısınız ya da tavsiye eder misiniz aklım çok karışık?
sareninannesi_ Byby99 samsunda kurum indirimi olmasına rağmen normal ve sezeryen doğum farketmiyor ikiside 3400₺. Epidural isterseniz +1000₺ istediler
Byby99 sareninannesi_ valla ben sadece prenses doğum olarak sordum 3000 dediler o yüzden sordum tabi ki epidural siz daha uygundur
Duygukocc Eeezgi evet ya burası çok pahalı 7 milyar nedir 5 milyar nedir 3 aylık maaş resmen uygun yerlerde olmalı bence herkesin bütçesine uymazki bu meblalar bana uymadı gittim mecvur devlette doğum yaptım
Eeezgi Duygukocc uygun fiyatlı olan özellere de bakıyosun devlet gibi aynı az temiz ilgili olsun vs dersen direkt 5-6 minimum 🤷🏻♀️
63_emine_arslan_63 biz dr. la konustuk sgk miz var normal doģum 500 -sezaryan 1100 civari suni sanci veya epudral icinde
Nslhnkr Ben izmirde yasıyırun sezeryan dgumu 15 bile duydum 😀 bi hastane var 13 falan diyor o fiyat iyi. Fakat sartlar dan ötürü sıkıntı 1000 tl bile fazla gelir suan 😣