Bulut-Mavi Bizde bugün 30 hafta olduk gibi, 1.390 gr olmuşuz normal dedi doktorumuz ama sizinkilere bakınca biz ne kadar minnakııızzzz :)))
Semanurry Zekiye079 benim malesef öyle bir şansım yok doktoruma kalsa bugün alacaktı ama ben biraz daha bekleyelim dedim ama kaçarım yok salı gelcek kızım 36+5 iken çok korkuyorum inşallah sağ salim sağlığıyla gelir küveze girmesini de istemiyorum ☹️
Semanurry sarisu1 hayırlısı olsun hakkımızda neyse sağlıklı olsunlar da inşallah bol bol sütümüz olur da bebeğimizi besleriz 🥰🤲🏻
Zekiye079 Semanurry Allah’ın izniyle girmez inşallah benim bi tanış 35 haftalık doğum yaptı kuveze almadılar kızı 1 yaşında 10 kilo maşallah
nazargrmn Zekiye079 armut muz avakado geceleri de süt için . Gün içinde de ceviz ve pekmez yerseniz inş toparlar bebegnız
Hilalkrmzkn Bebek 4 kilo olarak doğarsa 1 3 aylık aldığımız kıyafet tam olur mu 🙈🙃 yoksa küçük mü gelir
nazargrmn Hilalkrmzkn 0-3 aylık kıyafetler 3 ile 6 kilo arası çocuklar ıcın oluyor galiba ama bazıları kalıplarından kurtarıyor.
Hilalkrmzkn nazargrmn 4 kilo olsn bebeğede olur o zaman 6 kilo arasıysa bizim bebeğimiz biraz tontiş 4 kilk olmaz inşaallah ama olursa diye
nazargrmn Hilalkrmzkn ultrason ve doğum arasında sanırım +-400 gr fark edıyor doktorum öyle olduğunu soyledı ama bence telaş etme nasıl saglıklı ise öyle dogsun varsın 4 kg dogsun tontiş olur. Benım bebeğimde iri bebek oldugunu soyledı doktor ölçüleri haftasından 2 hafta ileride ama bakalım sezeryan dusunuyorum ıns doğumda çok kilo farkı ortaya çıkmaz :)