Sultaneyy Arkadaşlar adetime 9 kaldı. Daha 12.ci günden baya ağrıyor hatta bir sabah baya şiddetli idi dokunamadim bile. Bazen elimi vurabiliyorm. Bazen ise vurmuyorm çok ağrıyor. Şimdi 9 gün kaldı hala da sancı var ağırlaşma var. Ve biraz yorgunluk oluyor arada. Sizce hamilelik belirtileri olabilir mi ya. Erken gebelik testi aldm 2 tane bir taneyi 7 gün kala deneyecem diğerini 2 gün kala sizce bu ağrılar neden olabilir.
aylul0 Sultaneyy benim de ilk belirtim göğüs hassasiyetiydi, yumurtlama günümden hemen sonra başlamıştı ve hiç geçmedi, sonra da adetimden bir hafta önce kasıklarımda ağrı başladı, adetimden iki gün önce test yaptım pozitif çıktı
Nuray23 Sultaneyy belirti olabilir bende ilk belirti gogus agrilarim ve siskinligiydi. Benimki onceki adetten sonrakine kadar surdu. Sonrakinin gununu beklemedem 5 gun oncesinden test yapmistim cikmisti. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
mucizemhu Sultaneyy Benim ilk kabız oldum ok kotuydüm adetim daha çok vardı test yaptım negatif çıktı hastaneye gittim doktor amilelik var mi dedi yok heralde dedim test yaptim negatif ciktı ilaç yazdı 2 gün tek kullandım hamilelik olabilir diye adetten önce yapılan her test negatif çıkarmış o yüzden. Ama kabızlığın geçti çok şükür gögüslerim hassaslardı uçları ağrımaya başladı yinede inanamadım adetim 10 gün geçti test yaptım pozitif çıktı hastaneye gitti 5 haftalık hamileymişim o kabızlık göğüs ucu ağrısı hamileliktenmiş😊
cipiti Sultaneyy benimde öyleydi çok yorgun hissediyordum hep yatmak istiyordum sonra adetim gecikti bir hafta bekledim sonra test yaptim pozitifti 🙏🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin
Sultaneyy evet canm benm normalde olur ama 10 gün öncesinden olması hele sabah uyanınca elimi vuramayacak derecede hiç olmadı resmen dokunamadim o yüzden çok şaşırdm bu derece ağrıması ve 12 gün önceden başlamasına. Arada çok şiddetli arada vurabiliyorm 1 hafta kala erken gebelik testi yapacam diğerini de 2 gün kala yapacam hayırlısı diyelim
Sultaneyy Nuray23 ayy şişkinlik bende de oldu baya hemde yorgunlukta var böyle belirti olunca merak ediyorum. Test gelince yapacam canm
FatmaKpln Canımm bende de aynı oldu. Evde test vardı regla daha 5 gün vardı bi yaptım pozitif çıktı öyle sevindik falan ama inanmadıkta çünkü test normalde o kadar önceden sonuç vermiyormuş🥰 bizde kan testi yaptırdık 1 hafta bekleyip pozitif 😇😇😇
Nuray23 FatmaKpln erken dollenme oluyorsa erken sonuc aliniyor belirtilerde erken basliyor😊😊👍 ben de 5 gun oncesinde yaptim cikti hemen kan verdim 763 cikmisti😊ve acayip gogus agrisi ve siskinligi vardi ben ordan anlamistim😁
Deniz1634 Canım umitsiZlige kapılma ama okadar erken başlamaz belirtiler yani sen bence bir iki gün kala yap testi ama daha erken yaparsan çıkmazsa üzülürsün bence sen bilirsin gene ama