Fatma0120 Erdem21 gitiyorum ama bnde o hastaneyi merak ettim gitmek istiyorum doktorunuzdan memnunmusumuz bide muayne ucreti ne kadar
Erdem21 Fatma0120 çok ive ilgili bir doktor yaşı var gayet bilgili. Sigorta 55 yeşil kart 100 ben 55 ödüyorum. Ama bugün görümce söyledi. Hastanede 2 tane koronali hasta varmış biride doktormus. Pandemi bölümü yapmislar
elediyebiri Hemsiremom son Adet tarihim 12 temmuz. Dogum tarihim 16 temmuz 1989 :) Bana da bakar misiniz acaba?
_Mother_ Erdem21 bende 17+3 haftalığım tahmini doğum tarihim 5 mayıs 12 haftalık iken erkeğe benzetmişti doktorum ama 16 haftalık iken gittiğimde kız olduğunu söyledi 🌹
Erdem21 _Mother_ benimde 4ile 5 Mayıs arası. Benimde 13te kemik yapısına göre erkek dedi. 15te kesinleşti. Şimdi 17+4 oldm. Ocağın İlk haftası gidecem. Hastalık var.
_Mother_ Erdem21 hayırlısı olsun canım inşallah 🤗 sağlıkla alalım kucağımıza bende Aralık sonu detaylı ultrason için gideceğim
Sevilay7 Sevilay7 bende baktım cinde erkek cıkmıştı ama bilmiyorum bakcaz 😂 otomatik hesaplamada erkek cıktı siz hangi programa baktınız 🙏☺️
Bor Kızlar galiba kızım olacak doktor 2dir sanki kız gibi dedi bugün de bir çıkıntı var ama emin olmak için 15 gün sonra görüşelim dedi bir kızım var keşke bir de oğlum olsa 🙏🏼