MehtapAhmet Selam kızlar 36+6 biraz sancımın oldugunu ve 1 cm açıklığımın oldugunu söyledi bu şekilde olupta uzun süre bekleyen varmı yoksa açıklık ilerler mi biraz tedirginim açıkcası 🤯
sedanuratas MehtapAhmet 2 gün önce 2 cm di nişanım geldi ama düzenli sancım yok hala bekliyorum 🤦♀️ 37+4 üm
eddaaa MehtapAhmet 9 cm ulaşman bazen 4 saat de alabilir bazen 1 saatte canm bebişine baglı nekdr aceleci olursa 😀
Mekselinda Bu belli olmaz canım bekarken regli olduğumuzda bile sancıyla beraber 1 cm açıklığımız olur. Şuan sadece kasılmaları sayararak bunu anlayabilirsin 😔
MehtapAhmet Mekselinda Doktor herangi bir ilerleme olur olmaz demedi gerçi aksi bir durum olsa göndermezdi diye düşünüyorum çarşamba tekrar gidicez sezeryan planladık ama ben en azından 39.haftaya kadar beklemek istiyordum 🥺
MehtapAhmet Ruya26 Ayy gerçekten mi çok sevindim aslında mantıken bebek aşşağı pozisyonda 1 cm olması normal ama ben gerildim gerçeklerle yüzleşince sanki 🥺😂
Ruya26 MehtapAhmet Gerilme hiç canım açılmamasından iyidir açılsın yavaştan artık :)) Gelsin bebişlerr
MehtapAhmet Ruya26 Çok rahattım sanırım gerçeklerle yüzleştim birden 😂 Evet çok şükür sağlıklı olsunlarda artık küçük değiller 🤲🏻