hiranurun_annesi bigunanneolucak ben gebelik testini de ovulasyon testini de hep bu marka kullandim cok memnun kaldim 😊
Sssevgiii bigunanneolucak ben kullandım o ayda hamile kaldım zaten çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin😌
Ummuhanbilge bigunanneolucak benim çalıştığım özel hastane de laboratuvar da bu markanın gebelik testini kullanıyorduk iyiydi
Nurunannesiii12 bigunanneolucak kullanıyorum canım 2 aydır memnunum gösteriyor ovulasyon u yapılması gereken saati biliyosun dimi 2 saat önceden su içme.yemek yeme doğru sonucu gösteriyor.
Nurunannesiii12 bigunanneolucak 30 lü olandan almıştım 2 ay boyunca yetti tekrar alicam adet gorursem
momteacher Canım ben iki hamileliğim öncesinde de kullandım ovulasyon testlerini de gebelik testini de, hiç sıkıntı yaşamadım, doğruydu her seferinde
minikkkkkk Canim ben kullndim ama bunu kullndimda ilginc bir sekilde adet bitimiyle basladim ben hic yumurtlama vaktini gostermedi hep tek cizgi cikti ilk idrarla sivi tüketimi yapmadan kullnmistim ben belki ben yanlış kullanmisimdir bilmiyorum kendi haline bıraktığımda hamile kaldigimi öğrendim suan 7haftalikiz
momteacher minikkkkkk yanlış kullanmışsınız ovulasyon testi ilk idrarla yapılmıyor, gün içinde 2-3saat sıvı alımını kesip yapmak gerekiyor
minikkkkkk bigunanneolucak canim dedim.gibi bn belki yanlis kullnmisimdir nasil kullnicaksin sen mesela ilk idrarlami