Astadavistabeybi Zuzu_ar doğum mu yapacaksınz 🤷🏻♀️Aynı haftalardayız bende epey korkuyorum bu aralwr
Goncikim Zuzu_ar benimde riskli gebeliğim var şimdi 27 haftalığım ama doktor 33-34 haftalığında sezeryan olacaksın dedi bende çok korkuyorum 🤲😞😞🤲Allahım yardımcımız olsun 🤲
Astadavistabeybi Zuzu_ar nasıl patladı 😳nasıl oldu ay hiç merak etmeyin haftası çok iyi sağsalim doğumunuz gerçekleşecek
Mervetekmn Zuzu_ar merak etme telaşlanacak büyütecek üzülecek durum yok hiçbirşey olmaz ben kendim 5,5qylık 750gr doğmuşum 28sene önce çapada suan 8,5 aylık hamıleyım 34 haftam benımde erken rıskım var korkmuyorum 🌸
Zuzu_ar Astadavistabeybi cok tesekkur ederim cok korkuyorum .bilmiyom ne oldugunu enfeksiyon mu sekerni etkiledi bilmiyom korkuyom braz
Mervetekmn Zuzu_ar valla önce Allah’a sonra anneanneme borçluyum o büyütmüş benı 🌸5,5 aylık 750gr doğduğum ıcın herkes ölür bu demıs ama masallah anne olcam şimdi oğluşu beklıyorum heyecanla
Betl4201 Bende 31 haftalığım dün kanama akıntım oldu doktora gittim bir sıkıntı yok dedi , bugün az bir şekilde yine oldu korkuyorum erken gelecek diye rabbim korusun bütün bebekleri inş analık gerçekten zormuş
Zuzu_ar Hira_meyren slam canim.dogum yaptim.bebgim kuveze girdi simdi evdeyiz gayet saglikliyiz cok sukur