MasalAlparslanMom Kbradyr sodayı günde 1şişe magnezyum niyetine öneren doktorlar varmış arkadaşlarımdan biliyorum ama sade olarak. Meyveli sonuçta şekerli ve katkı maddeli bence gerek Yok
Muezzarabiaertyudf Kbradyr maden suyu bol bol iç çok faydalı meyveli sodalardan kaçın canım içeriğinde alkol riski var limonata mideyi çok rahatlatıyor evde kendinde değişik meyve suları yapabilirsin
Aysehatun Kbradyr canım sade soda doğal maden suyu günde bir tane faydalı hatta,ama diğer limonlu soda meyveli soda onların içinde ister istemez katki maddesi var onlardan içmiyorum sade soda içiyorum eger sade icemiyorsan icin limon parcasi atabilirsin
Melikerhan Kbradyr doktorum günde 1 sade soda içebilirsin dedi limonlu yada elmalı istersen de sade soda ya limon yada elma katıp içmem daha sağlıklı
deletedmom33 Ben limonlu soda falan içiyorum arada canım ıce tea iciyorum didi yani. Dışarda bindebir yemek yersem fanta iciyorum
Muezzarabiaertyudf deletedmom33 canım limonlu soda da tehlikeli alkol riski taşıyor maden suyu alıp içine limon sıkıp kendin yapmanını tavsiye ederim
Kbradyr deletedmom33 teşekkür ederim cnm yni bi zararı yoktur dimi Muezzarabiaertyudf aaa öylemi bende netten baktım maden suyunu doktorlar da öneriyormuş hemde çocukta doğduktan sonra sarılıgı önlüyomuş sanırım
Diloska Sade sodada mineral olduğu için günde 1 tane öneriliyor ancak meyvelilerde farklı koruyucu tatlandırıcı olduğu için içmememiz gerekiyor
deletedmom33 Kbradyr çok şükür şimdiye kadar bi sıkıntı yaşamadım canım. Sade soda doğal olanları yani onun içinde mineral falan olduğu için faydalı hatta
Muezzarabiaertyudf Kbradyr evet canım maden suyu çok faydalı mineralli su olması bakımından meyveli olanlar ne yazıkki şüpheli vende limonlu soda yı çok içerdim öğrendikten sonrA maden suyuna 1limon sıkıyorum beni tatmin ediyor ☺
Bahar54 Dogal maden suyu olmak sartiyla gunde 2 sise tuketilmesi faydaliymis diger katkili olanlardan ise ya hic tuketilmeyecek ya da gazi gittikten sonra tuketilmesi gerekiyormus.
Aryaaaa Günde 1 tane sade olmak şartıyla doktorum magnezyum takviyesi olarak verdi iciyorum ve faydasini görüyorum 👍
Meliss Bende günde bir tane sade soda içiyorum canım meyveli önerilmiyor içinde şeker oranı cok yüksek ve katkı maddeli