Ayhuma Cnnhls limon tüketin bol bol ..bizde de vardı geçti ama 36. Haftadan sonra tüketmeyin. Kanı sulandırdığı için doğumda sıkıntı olmasın.
Kivanclimerve Cnnhls Icini ferah tut bende 23.haftamda tek tarafli centik oldugunu ogrendim doktorum banada ilac vermedi hergun tansiyon olcktum soluma yattim tuzlu yemedim 29.haftamda tekrar girdim duzelmis cok sukur 😊 sizinde duzelebilir diye vermemistr ilac
Cnnhls Kivanclimerve Evet canim düzelebilir dedi 25. Haftayı bekleyelim dedi 23teyiz şuan insAllah duzelir
Elifsmsk Aden ciğer geliştirici için bende dün post açmıştım bana da doktor dedi ama bi zararı olur diye korktuğum için burada sormuştum, maşalllah senin bebişin gelişim iyi o zaman, inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız
Aden Elifsmsk korkma canım ciğer gelişimi iğnelernin içerisinde kortizon var ondan çok çabuk geliştiriyor biraz bebeğe kilo aldırıyor o kadar ama çok şükür bizde problem olmadı sık kontrole gidiyoruz zaten 2buçuk kiloyu geçsin yoğun bakımda kalmasın desteksin soluk alıp verebilsin diye dua ederken bu zamana geldik maşallah canım sağ salim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim sanada
Esrpl Merhabalar tüm bu yazılanları okudum. Acaba damarlarında notch çıkıp sağlıklı doğum yapan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Esrpl Yenidenanne merhaba üzerinden çook zaman geçmiş ama corasprin sorun oldu mu ? Sağlıklı doğum yaptınız mı?