Cnnhls Bebegi besleyen sol damarda direnc var kan akımı yavaşlamış nasıl düzelir yaşayan var mı hanımlar 😔
Espbulut Cnnhls ben 25. Haftamda gittim geçmemişti coraspirine başladım yaklaşık 1 haftadır. Tuzu azalttım tansiyonumu kontrol ediyorum ve ilacımı gün aşırı kullanıyorum aksatmadan. 29. Haftamda tekrar gideceğim inşallah geçmiştir geçmemişse o zaman değerlendirme yaparız dedi 😔
Yenidenanne Cnnhls aynı durum bende de var sol damar aynı şekilde detaylı ultrasonda öğrenmiştim 31.haftaya girdim hala coraspin kullanıyorum geçmedi benim minyon bi kızım olcak doktorun dediğine göre
selen8sefam Kan sulandırıcı vermiş olması gerekirdi doktorunuzun verdi mi? Bide özellikle sol tarafınıza yatmaya dikkat edin.
Cnnhls selen8sefam Vermedi canım 22 haftalıkken öğrendim geçen hafta 25.haftada kontrole gel büyük ihtimal gecer dedi geçmezse ilaç başlarız ama genelde geçiyor dedi o yüzden çok kafama takiyorum 😔
Cnnhls Bizartik5kisiyiz Canım senin ne zamandır var geçmedi mi ? Gebelik zehirlenmesine neden olur deniliyor korkuyorum bende
Bizartik5kisiyiz Cnnhls ben 19.haftada detayli ultrasonda öğrendim o zaman da 4 gün geriden geliyordu suan 26.haftadayim. gecen hafta tekrar detayli cekirdim bebegin gelişimi 4 gun geriden geliyor. Ama drumun cihazinda bebek haftasini yakalamis gözüküyordu makinalar arasinda fark oluyormuş. Erken dogum riski oluyor ve yuksek tansiyon. Bunlarin hic biride olmayabilir rabbime bıraktım. Aylik kontrollerimi 3 haftada 1 e indirdi. Takip altinda tutulmak gerekiyormus
Cnnhls Espbulut Inşallah gecer hepimizinki seninkinin kilosu nasıl geliyor benimki geçen hafta 22+3 te 495 gram 27 cmdi 😔
Elifsmsk Benim suyum az olduğundan doktorum kan akımının az olabileceğinden şüphelenmişti, günde bi tane bebek aspirini içmemi söylemişti, bi araştırın isterseniz bebek aspirini
Aden Elifsmsk benimde 29 haftadan beri öyle şuan 36 haftalığız durumunuz nasıl okuyunca merak ettim 🌸
Cnnhls Bizartik5kisiyiz Benimde 1 hafta geriden geliyordu simdi 2 güne azaldı fark umarım toplarlar sağlıkla alırız kucagimiza 💕💪
Espbulut Cnnhls kilosu haftasıyla uyumluydu ama boyunu bilmiyorum hiç sormadım onu o da söylemedi 🤔 bana endişe edilecek bir durum olmadığını söylüyor ne kadar doğru bilmiyorum iyi de bir doktor ama bakalım umudum 29. Haftada geçmiş olması 😔
Cnnhls Espbulut Benimkide geride değil çok ama bakalım canım biz tedbirli olalım da gerisi takdir-i ilahi rabbim sağlıkla kucagimiza alabilmeyi nasip eylesin 💕
Esrpl Yenidenanne merhaba üzerinden çook zaman geçmiş ama corasprin sorun oldu mu ? Sağlıklı doğum yaptınız mı?
Yenidenanne Cnnhls amin canım inşallah 🙏🏻insan üzülüyo haliyle seni çok iyi anlıyorum inşallah seninki geçer 😊