busbusbus10 Kızlar merhaba boyum 1,72 hamilelikten sonra en son 74 kiloydum 28 haftalık oldum hamilelik taytını kaç beden almalıyım fikir verirmisiniz karnım çok çıkmadı benim
Tugce1803 busbusbus10 karın çok çıkmasada belden aşağısı önemli. Benim boyum 165 ben l beden aldım lc waikiki den
13579 busbusbus10 ben xl aldım boy1,70 kilomda 70 oldu 26 haftalığım benim 3. Gebelik olunca karnım çıktı biraz
[silindi] busbusbus10 l misinizdir emin olamadim taytta m de tam sarabilir, ben 1.76-85kg yim normal zamanlarimdan esnek bir m beden tayta girebiliyorum rahatlikla ama tabi dikissiz olanlardan. M bedensiniz de Bir tek gobeginiz vardir gibi geldi bana l den beliniz dusebilir sanki
busbusbus10 Tugce1803 bende L almalıyım demi hamilelik pantolonu aldım 42 beden al dediler aldım o da belimden düşüyor bi türlü giyemedim taytı L alayım o zaman demi ☺️😇
Tugce1803 busbusbus10 pantolon çok farklı ya ben denedim üstü dar altı bol oldu sevemedim ama tayt esniyor ya l beden çok rahat oldu☺️
Tugce1803 busbusbus10 https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/deeplink/urun/4445071/1014641 Benim aldığım bu
p1nar Pentiden onesize mysize tayt alabilirsiniz, her bedene oluyor xs’ten xl’ye hem hamile tayti gibi de degil doğumdan sonra da gidebilirsiniz. Ben kullaniyorum cok rahat. Baska hamile arkadaslardan da duydum karin buyudukce de rahatca kullanılıyormuş.
MihricanA busbusbus10 Bazıları ayarlanabiliyor kendi bedeninde al ben hep kendi bedenimde aldim bi sıkıntı yaşamadım
Baobap busbusbus10 normal mevcut bedeniniz neyse onu alın. Taytların karın kısmı zaten ayarlamalı oluyor. Yani karnınız büyüdükçe lastiğin düğmesini gevşetiyorsunuz. Çok pratik yapıyorlar.