egeninincisii Gulyigit Randevumuz öğleden sonraydı kuzum birazdan gidiyoruz. Akşama doğru çıkar herhalde sonuç.
FatRam_1703 egeninincisii Anladım canım ya inşallah kalbinden geçen sonucu alırsın 🤗 Sonucunu mutlaka yaz meraktan çatlarım yoksa🤣🤦🏻♀️
Cemrenin_annesi80 egeninincisii 6 gün gecıkdıgınde bile negatıf cıkmışdı benımki 10.gün silik çizgi olmuşdu
Ozzzzz_ egeninincisii ben sürekli silik çift çizgi gördüm ama bugün adet oldum 😞 inşallah senin pozitif çıkar kanda ❤️🙏🏻
egeninincisii Benbenim Valla ben de bilemedim ne üzülüyorum ne seviniyorum değişik bir durum oldu 😄🤷🏼♀️
egeninincisii https://imgyukle.com/i/YaBNxv yok dimi değilim dimi 0,43 gebelik yok demek değil miii 💆🏼♀️ @heyymomm @Mutlumklnc @momsboys @FatRam_1703 @Elbet-birgun-kavusacagiz @Gunesveay @yynmerve @Kadze @Chucky @Gukumse @Baobap @Beety26 @Mervetekmn @Ozzzzz_ @Benbenim @Gulyigit
Elbet-birgun-kavusacagiz egeninincisii negatif kuzum. Muhtemelen dogumdan kaynakli duzensizlik yasiyosun canm yada kist olustu bi doktora gorun
egeninincisii heyymomm Ohh şükür 😄😄😄 Allah’ın gücüne gitmesin ama daha bizim için çok erken Allah isteyene yavrusu olmayana versin şimdilik😍😍😍