Cigdm Çatlama ignesinide sayarsam Bugün 14. Gün ve beta HCG: 78.53 hamileyim 🙈😊😊😊 değerim nasıl sizce gününe göre
melekkizim_00 Cigdm yaaa eveet, ben sizi hatırlıyorum benimde ikinci denemem bu ay olacak adınıza çok sevindim, kaçıncı deneme idi?
Happykariner Cigdm değeriniz çok güzel hayırlı olsun 🙏Bende bu ay ilk kez klomen kullandım bakakım çıtlatma iğnesi verecek mi doktorum . Siz kaçıncı günü vuruldunuz iğneyi ? Kendiliğinden çatlamadıgı için mi vurdu doktor ? Anlatır mısınız
Cigdm hiranurun_annesi çok sağol canım inşallah güzelce artar değerim rabbim herkese tatirsin bu duyguyu 😊
Cigdm melekkizim_00 1 klomen kimyasal oldu femarada 2. Kimyasal oldu bu 3. Femaraydi inşallah güzelce ilerler sağlıkla tutunur hem çok mutluyum geçmiş kötü tecrübelerden dolayıda endiselim rabbim tüm isteyenlere de bankada nasip etsin inşallah
Cigdm melekkizim_00 inşallah canim olur inslalah ravlbbim sağlıklısıni hayırlısını nasip etsin hepimize
Cigdm Happykariner canım o kişiye göre değişiyor yumurtanin belli bı boyuta gelmeisnibistiyor doktorlar benim 11. Günü gittim güzel dedi 12. Gün iğne vurmam için iğne verdi rabbim sanada nasip etsin inşallah
Happykariner Cigdm inşallah çok teşekkür ederim beni de ayın 1 inde çagırdı doktorum bakalım gerek duyacak mı iğneye ?