Hmlayse Kızlar 40. Haftama geldim doğmuyor ben olur bu totem ben de de tutsun bugün sancım gelsin Allahım ne olur 🤲dua edelim lütfen karşılıklı birbirimize 🥰
Nursahcan Hmlayse inşallah tez zamanda saglıklıca bebegını kucagına alırsın canım duslarım senınle bende 39+1 olduk gelen gıdrm yok malesf
Busrazky Hmlayse bende 39+6 dayım hiç bir şeyim yok hergece dua edip yatıyorum bu gece olsun ama İnan gece bir kere bile uyanmıyorum😀😀tez vakitte kavuşalım bencillerimize inşallah 🥰
Canmbenm Hmlayse bende 40+5im ama ne gelen var ne giden. Çok istiyorum gelmesini banada dua edin lütfen🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Hmlayse Nursahcan Allah bir avazda kurtarsın 🤲inşallah sen de bende kendi sancılarımızla gideriz en kısa zamanda amin 🤲
Hmlayse Canmbenm Rabbim en kısa zamanda kendi sancımızla en kolayından Doğum nasip etsin hepimize sağ Salim alalım yavrularımızı 🤲🤲
Busraaygin Hmlayse 39+3 gelen giden yok herkes gözümün içine bakıyor doğurayım diye ama çocuğun gelmeye niyeti yok sanırım içeride askerliğini yapmış olarak gelir 😜😜😂😂😂
Aybissss Hmlayse pazartesi açılman olursa suni sancı veririz ama açılman olmazsa direk sezaryene alırım dedi bende direk sezaryene girmek istemiyorum açılmam olmasa bile suni isteyeceğim