Begm29 Tecrübeli anneler yardım bgn 4 ccm açıklığım var dedi doktor dört gün sonraya randevu verdi nasıl ilerliyor süre daha sancı da yok
Nursahcan Begm29 baya acıklıgın varmıs bence dört günü bulmaz bugun yarın gelir hayırlıca kucagına alırsın insallah bol bol yürğrs squat yap canım sıcak duşa gir ama sampuan ve duş jeli cok dıkkat et acıklıkda enfeksıyon nedn oluyormus
Kinalihalime Begm29 ama benim bildigim 4 ten sonra bırakmiyolar diye biliyodum seni eve mi gonderdiler enfeksiyondan dolayi gondermezler diye biliyodum ben
Begm Begm29 canım ben 2cm iken gittim ve 6 saat sonra bebeğim doğdu bence 4cm den sonra hemen ilerler sürmez 4 gün bugüne yarına doğar o çünkü 9cm doğum zaten
Begm Begm29 sıcak duş al baya beline beline dök çömel kalk yürü hızlı tempo ile yürü biraz egzersiz yap canım netten bak çabucak açılma sağlar
Begm29 Kinalihalime yok eve geldim suni sancı ile başlatalım mı dediler Bnde yok kendiliğinden bekliyelim dedim tmm dedi doktorum
Begm Begm29 suni sancı siz 4cm 4ssatte oldu suni sancı vermiş hiç bilmiyordum bile onu verince 4 saat içinde doğdu canım kendi sancım ile 4 saatte 4cm olmuştu
Begm29 Begm anladım Canm bende evde bekliyorum öle sancım yok ama bilemedim doktor suni sancı ile yapalım mı dedi bende hazır değilim eve geleyim dedim ama ne kadar açıklık oldu suan bilmiyorm panik de oldum sancı nasıldı senin
Minikbiranneee Begm29 nasıl bıraktılar ya korkmuyor musun 🥺ara ara git bence 4 gün sonra ne demek 4 ten sonra hızlı oluyor bence
Begm29 Minikbiranneee bilmem ki anlarım herhaide sancı yoğun başlar dpgum hemen olmuyor ya olmuyor demi
Begm Begm29 suni sancı öncesi adet sancısın dan iki kat daha fazla sancıydi su patladı suni sancı verilince o sancıyi tarif edemem benim baya oldu sancım kimisinin olmazmis seninde öyle sanırım açılma var ama sancı yok güzel birsey aslın da
Begm Begm29 doğum ise eğer son evrelerde 20dakika kala 30 saniyede bir sancı giriyor ge ikinma hissi geliyor sonra 10 saniye nefes alıyorsun birden gene giriyor eğer sancın 10 saniyede bir gelir ise doğmak üzere demek ikinma hissi geliyor çünkü
Mernana Begm29 ay ne kadar heyecanlı 😊 umarım sağlıklıca tek avazda alırsın canım kucağına bu arada kaç haftalıksın🤗