EsraUlurak Oğluşuma kavuştum çok şükür Rabbime ☺🎊🎉😉🎉👼🏻 Rabbim bütün hamişlarin bebişlerine hayırlısıyla kovuştursun sağsalim ❤🤗
Ozgen EsraUlurak canım gözün aydın bana 19 haftalik devamlı doktorum erkek dedi mama başka doktor kiz dedi kafam karisik
E_S EsraUlurak Amin canim Anali babali buyutun inwAllah darisi bawimiza 40+1 olduk 😒benimde ogluwum gelsin artikk
NNeslihaNN EsraUlurak hayırlı olsun . Allah analı babalı büyütsün inşallah ne güzel mübarek günlerde dogurdunuz darısı bizlere inşallah 😊
EsraUlurak Ozgen Allahrazı olsun canım banada ilk göstermedi ama duruşu kız gibi dedi bende hayırlısı dedim ikisinde Yok ☺ Sonradan öğrendik bence acele etme hayırlısını iste hep 👍🏻
EsraUlurak E_S bende 40 hafta da hiç bi şey yoktu hatta gündüz çarşilarda gezdim akşam iftar hazırladık çay içtik hiç bi şey yoktu
E_S EsraUlurak ayyy darisi bawima bende de hic biwey yok ya dalaqa geciyorlar boyle hamilemi olur diye 😂
EsraUlurak E_S aynısı bende hastanedeyken abim eşim hadi halaya diyodu 😃 Tabi sonra sancılar başladı 😖
E_S EsraUlurak inan artik sabrim tukeniyo gelsi artik diyorum ilk gebelik ayni zamanda endiweleniyorum nasil olacak diye
EsraUlurak E_S canım yürüyüş yapıyormusun bilmem ama doktorum hep yürü dedi kasılmalar oluncada durma devam et dedi 18 mayıs ta nerdeyse 3-4 km yürüş yaptık akşama akıntım geldi sende denemelisin
EsraUlurak NNeslihaNN Allahrazı olsun canım Rabbim tüm anneleri evlatlarına hayırlısıla kovuştursun 🤗❤
Snamp EsraUlurak bizimki de 23 da dogdu normalde daha doğmasın a 1hafta vardı ama o çocuk bayramında doğmak istems😃🤣