Mrvteacher Epifenomen anladım bende ayağının altı için koruma yok beşiğe koymayı düşünüyorum ama artık kaymasın diye Bi destek koyarım oraya 😊
Mrvteacher Merveemervee1 30. Haftalara gelince kurabilirsiniz evet şu an için biraz erken olur erken doğum riskiniz yoksa
Mrvteacher Papatyaesra vardır bence sitesinden bakmak lazım ama yine de iade şartlarına vs. emin olmak için
Papatyaesra Merveemervee1 Benim doğuma 1.5 ay kaldı hala alamadım ne alacağıma karar veremedi. Evim de koyacak yerim zaten yok sadece yatak odasına yatak alıcam bende kararsızım.
Merveemervee1 Papatyaesra benimde şu anki evimde ekstra oda yok malesef ben de yatağımın yanına koyacağım okuduğum yorumlar iyiydi beşik ile ilgili.bide bugün sipariş verdim bugün kargoya verilmiş hemen
Merveemervee1 Mrvteacher erken doğum riskim yok şuanlık çok şükür,o zaman bende sizin haftalarınızda kurarım😊 teşekkür ederim❤️
Senemsiii Dilekyc küçük beşiği mi soruyosunuz 200 tl ye almıstım gittı gıdıyordan. Buyugu meltem mobılya 1500 tl idi.
sedasenturk Mrvteacher bence tekrer beşiğe gerek yok canım , o anne yanından bende aldım sanırım aynı ikimizinde , ayakları tekerlekli odadan odaya götürebilirsin . Eger taşımak istemezsen de ana kucağına koyabilirsin yada oto koltuguna