Amed2121 Benim arkadaşım az önce konuştuk dedi ben hissediyorum dokununca sağ da sertlik var ben bugüne kadar hiç sertlik falan hissetmedim 18+5 hamileyim sizlerde nasıl oldu merak ettim niye bende sertlik fln yok bebek nerde bilmiyorum 🤷♀️
Didem34 Amed2121 genelde sağdan veya soldan olusur bebek büyüdükce ortaya gelir. Benim sağdandı simdi ortaladı heryerde vurusları 21.haftamdym
Emlyyyy Amed2121 Ben baştan beri ağrılarını sol da hissetim 24 hafta olucaz hep sol da yatiyor duruyor sag tarafim bos 😆
Amed2121 Didem34 ben elimi koyunca pıt pıt hissediyorum oda sağ sol değil orta göbek altı hiç sertlik fln gormedim şimdi gene baktım yok
Amed2121 Emlyyyy arkadaşım da dedi benimki sağ da solda olsa erkekmiş sağda olsa kızmış bana sordu senin nerde diye ben hissetmiyorum yani hiç sertlik yok Hastaneye gidince doktorum sağa bakıyor ultrasonla hep 🤷♀️
Rojda24 Amed2121 daha 18 küçük canım ben 27+3 üm yani sende bebek büyüdükçe hissedeceksin dert etme :)
Amed2121 Rojda24 İnşaAllah canım arkadaşım da 4 haftalık onun için dedim o hissediyor ben niye etmiyorum