Sunn
bende denemiştim ☺️ Ama en fazla 3 gün içebildim
üstelik daha 4 aylık evliydim 😀 o ay hamilelik olmadı
artık kafama takmamak için kendime söz vermiştim
dualrımı ediyor namazlarımı kıldıktan sonra Allah’a sığınıyordum. bir gün sabah öğle namazını kıldıktan sonra adetimin geçtiği geldi aklıma yoktur dedim hiç takmadım yarın olurum diyordum . Zaman zaman adet olur gibi sancılarım oluyordu ama kısa sürüyordu. Fakat ayaklarım da çok agrı vardı
aradan bir kaç gün geçti . Akşam yemek yaparken tezgah başında tansiyonum düşmüş eşim yanındaydı. Allahtan
Doktora gidelim dedi , yorgunluktur dedim . O kadar ısrar etmesine rağmen gitmedim doktora . Bu arada oruçda tutuyorum Ramazan ayındayız 😀
Yemekten sonra duşa girdim ama vücudumda bir değişiklik söz konusu, özellikle göğüslerimde
namazımı kıldım Perşembe gecesi kuranımı okudum o gece rüyamda erkek çocuk gördüm
ertesi gün sabah uyanır uyanmaz hastaneye kan vermeye gittim ama o kadar kalabalık ki
boşverip eczaneden teşt aldım eve geldim korkuyorum ama yapmaya hadi yoksa çok üzülürdüm ☺️ Öğlen oldu niyetliyim yemek hazırlamaya kalktım namaz kıldım kuran okudum testi yapmaya karar verdim , sana teslim oldum rabbim diyip yaptım ☺️
1 dk geçmeden çift çizgi belirdi o kadar belliydi ki
6 haftalıkmış çinarım 🤗 anlatmak istediğim Allah’a teslim olun hanımlar inanin rabbim nasip etmediyse o ay istersen aşılama ol olmuyor
ne zaman yazdıysa o zaman oluyor inanın bol bol dua edin şimdi doğuma 1 ay kaldı ☺️ Rabbim yar ve yardımcınız olsun 💜