Sevdiss_17 kizim 18 gunluk gazdan catliycak cocuk damla verdi doktor ama yok sanki onu verince ocuk daha kotu gibi surekli emmek istiyor memeyi iki alip uyuyor elini kundagi emmek istiyor uyurken ciglik cigliga uyaniyor 2.yavrum ama sanki ilkmis gibi caresiz kaliyorum ya yemek yiyecek vakit bulamiyorum en azindan gunde 2 kez masaj yaparsam oda arahatlar bildginiz etkili bi gaz masaji varmi linkini yada adini yazarmisiniz
Asliiiiiiiiii42 Sevdiss_17 canm gaz için metsin damla var doktoruna danış onu kullanmanı tavsiye ederim inşallah bi an önce bu sorundan kurtulur bebiş
Tugbaaelbr Sevdiss_17 youtube da bununla ilgili videolar izleyin inşallah rahatlar bebiş hemen çok zor olmalı 😕
Sevdiss_17 Asliiiiiiiiii42 kuzum verdi acildeki doktor simdi sap simplex diye bi damla kullaniyoruz metsil verdi gecen acildeki doktor sabah aksam 5 damla fiye yazmis cerdim bi kac gun sanki hic etki rtmedi gibi sap simlex de gazini arttiriyo gibi ay ilkinde boyle seyler yasamadik suan supurge makinasi sesini tv den acmisim cocuk bitek bununla durdu uyudu sabah 7den beri mahfoldu ya gogus ucumu kopardi resmen
Asliiiiiiiiii42 Sevdiss_17 Allah yardımcınız olsun inşallah ya inşallah tez zamanda kurtulur bu gaz sıkıntısından üzüldüm şimdi 😔
G92 Baba doktorum bio gaya önermişti, faydası oldu, bazı bebeklerde bazı damlalar hiç etki vermezken bazıları etkili olur, bio gaya’ yı da bir deneseniz belki yardım eder