smyye_kdr merhaba arkadaslar yeni doğan bebeklerimiz icin hangi marka sampuan bebek kremi pişik kremi ve deterjan kullanıyorsunuz önerilerinizi beklıyorum?
Ttugbatrn smyye_kdr merhaba canım biraz önce siparişimi verdim mustela şampuan nemlendirici yağ ve pişik kremi. Deterjan olarak da dalan granül sabun aldım. Yumuşatıcı önerilmediği için almadım.
Unlukacar smyye_kdr ben şampuan olarak mustela kullanıyorum pişik önleyici kreminide mustela aldım ama pişik yaptı oyüzden en güzel i sarı kantaron yağı kesinlikle tavsiye ederim
minnie123 smyye_kdr bebeğim daha doğmadı ama nasipse doğunca şampuan olarak nivea pişik kremi sudokrem, deterjan duru granül sabun aldım, yumuşatıcı almadım zararlı olduğu için bebek cildine
Merinosunannesii smyye_kdr mustela şampuan bübchen pişik kremi deterjan da ya babyland alıcam yasa uni baby
smyye_kdr Unlukacar sarı kantoron yagını doğum öncesi karnıma sürüyorum çatlaklar için iyi oldugunu söylediler :) ama pişik için bilmiyordum araştıracagım 🌸👼🏻
KaanErkan-mom Şampuan, yumuşatıcı, deterjan,ıslak mendil/ uni baby johnsons baby/ bebek losyonu Pişik kremi / mustela dalin/bebek kolonyası
mrhbslm Mustela bebek şampuanı/yağı ve pişik kremini aldım bende ☺️ Yorumlara bakarak karar verdim umarım pişman olmam 🙈
[silindi] smyye_kdr sampuan,yagi,bariyer(sanirim pisik onleyici)krem -mustela badger baby balm tum temizlik urunleri -green clean (bebek ve bizim icin ayni marka, bebek bizle ve kiyafetlerimizle de cok temas edecegi icin)
LamiyaCetinkaya smyye_kdr Ben şampuan vesair olarak Dalin Bebek bakım seti sipariş ettim, deterjan almadım henüz ama muhtemelen yine Dalin olur. Pişik kremi ise Bepanthol