Nurriye Merhabalar bende koku alamıyorum ama eksi tatlı tadı alıyorum 31.haftalık hamileyim korkuyorum bidaha koku alamıcam die
ece_2206 Nurriye evet ben de çok panik oldum 3.günüm benim de koku kaybında ne büyük nimet mii koku alabilmek aslında..
BaharCos Tat kaybının tamamen gitmemesi için bol bol kokulu yiyecekler koklayın. Bir nebze geri gelir. Soğan, sarımsak, baharat vs. Koklayın. Geçmiş olsun.
Cappon Nurriye ben geçen pazartesiden perşembeye kadar grip şeklinde geçirdim sırt vücut ağrım oldu burnum tıkandı halsizlik hafif öksürük oldu Perşembe günü ayaklandim iyileştim dedim cuma sabahı biseyler yemek için kalktığımda tat koku kaybım olduğunu farkettim pazar gününe kadar geçer diye bekledim ama maalesef geçmedi ondan sonrası zaten test pozitif sirke falan 😊
caglaa26 Reyyhan eşim vuruyor 😅 zaten normal iğnelere göre biraz daha küçük siz kendiniz de yapabilirsiniz
Busraslan94 Selinbugra ben de şuan meyve sarımsak süt ne bulduysam vitaminli yiyorum. Allah yardımcımız olsun
Nurriye Cappon bende grip gibiydim iyiydm sonra koku alıyordum az az sonra birden hepsi gitti şimdide sadece ekşi tatlı tuzlu algılıyorum başka bişey algılamıyorum sirke denicem yani toplamda kaç gün hastalık gecrdnz
Asyaerciyes Selinanne keşke test yaptırsaydınız özele gidiyorsanız eğer doğuma kabul etmiyorlar devlet hastanesinin belirlediği yerlerde doğum oluyor
Selinanne Asyaerciyes evet biliyorum malesef,ama geçtiğimiz pazartesi kbb uzmanı doktora gittim şimdi yapmayalım test yapsak da ilaç kullanamazsınız zaten dedi. Doğumdan hemen önce yapılacak zaten dedi🤷🏼♀️🤷🏼♀️. İnşallah varsa bile 7 Aralık a kadar negatife döner diye dua ediyorum