Kubrakarakas Bugün ilk defa nst’ye bağlandım ama benim kızım uyuyordu arada vurdu ama genel olarak sakindi nst’ye girmeden önce ne yapmam lazım hareketlensin diye 🙄
Mom092 Kubrakarakas Nst de bssy yapmaya gerek yokki amaç zaten sizin kasilmalariniz ve bebegin kalp atışı
Mom092 Kubrakarakas benmkide öyle ultrason da normalde baya hareketli ama nst de durgunlasti😄 ama illa hareket etsin derseniz caramio ve visne suyu yada eti karam 🥰 muhteşem oynuyor 😄
Kelebekk92 Kubrakarakas kacinci haftadasiniz bu onemli 32.haftadaysaniz ilk giriyorsaniz nst ye bu normal banada doktorum demisti eger gebelik sekeriniz varsa haraketlenmesi icin cikolata tarzi tatli seyler onerilmiyor ayran cay falan icin gelmeden diyor hemsireler
HamzaMoms Kubrakarakas geçen haftalarda bende ilk defa girdim devlette çikolata ve su iç 10 dk sonra tekrar gel dediler bana çokta hareketliydi oğluşum
Blacdown Nst de hareket etmesinin bi anlamı yok ki önemli olan kalp atışları ve uterusun kasılmaları hareket etse nolcak
Oysul Blacdown ben de şaşırdım bir de mesela dün geceden beri 5 kez nst ye girdim. Hareket edince sesler karışıyor kalp atışı yerine hisirtilar geliyor. Ama tabi bu benim deneyimim doğru mudur tam bilemiyorum