YamurKoerErkan Arkadaşlar merhaba 18+3 günlük hamileyim inşallah bir kız bebeğimiz olucak. Ben hareketlerini hala hissedemiyorum. Hiç kilo almadım. Ve iştahımda kapalı yiyemiyorm birşeyler. Ve bebeğim beslenemeyecek diye cok korkuyorm. Ne yapabilirim ??
PembeLia YamurKoerErkan Kişiye göre değişiyor en kısa zamanda hissedersiniz inşallah, muz ve kaşar peyniri süt ürünleri bol tüketin.😌
GzdeSevinSeyhan YamurKoerErkan merhaba hayırlı olsun öncelikle bende 22-23 haftada net olarak hissetmeye basladım ondan önce bagırsak hareketleri gibiydi. Ben 6 hafta ı istifra ederek geçirmeme ragmen her seyden tatmaya yemeye çalıstım. Her yemekten sonra kusucagımı bile bile yedim . O yüzden kendini zorlamalısın yemek için 😊
Mujdeicel Canım ben 21 hastalıkken hissettim hareketlerini . İştahın olmasa bile yemek yemen gerekiyor o minik senden beslenerek büyüyecek . Kendini zorlamadan gün içinde Alman gereken öğünleri Alman yeterli . Allah kolaylık versin
aysel1520 23 haftalıkken hissetim ben plasentam öndeydi çünkü. Az daha sabırlı ol sonra çok canını yakacak zaten 😂
SemraSerbestYrr Merhabalar Yen’i katıldım 6+2 günlük hamileyim geçen salı gittiğimizde. Sadece kese göründü ve normalden biraz küçük deri doktor bu durumu yaşayıp daha sonra toparlanan varmı merak ediyorum önümüzde ki salı tekrar kontrolüm var.
SemraSerbestYrr Bol su içmek önemli midir kese açısından bir bilgisi olan varmı bir de ananas yemek ne kadar önemli
YamurKoerErkan SemraSerbestYrr su içmek her zaman önemli özellikle suan daha çoktan önemli çişiniz açık renk olması gerekiyor hep koyu olunca yeteri kadar su içmediğinizi gösterir bir de yumurta her gün kesinlikle yiyin eğer miğfer bulantılarınız başlamadıysa daha
SemraSerbestYrr YamurKoerErkan teşekkürler mide bulantım zaman zaman oluyor ama öyle şiddetli değil o da beni düşündürüyor aslın tam anlamıyla ne zman başlar ki gün içinde ara ara oluyor bulantı ama önemsenecek kadar değil.
YamurKoerErkan GzdeSevinSeyhan kusmaktan cok korkuyorm boğazım cok acıyor ve kusma korkusuyla yiyemiyorm keşke cok yiyebilsem herşeyden
GzdeSevinSeyhan YamurKoerErkan sabah öğle aksam kustugumu biliyorum😊 Kusmaktan bogazımdan kan gelip acile gittiğimide biliyorum,kustuktan sonra sanki kezzap içmişim gibi bogazım yandı ama yapıcak bir sey yok . Allah a şükür geçti 31. Haftamdayım suan bile yemegi çok kaçırınca bogazım dolu dolu oluyor ama şükür kusma kalmadı
YamurKoerErkan SemraSerbestYrr benim 10 haftalıkken başladı her gün olmuyordu ara ara oluyor zaten cok aç kalmamaya dikkat et sabahları yoksa safra kusturuyor bebek 👶 1 hafta öncesine kadar geliyordu hala