anneadayiyim55 Arkadaşlar aşılamanın 12. Günü evde yapılan gebelik testinin iğneden dolayı yanılma payı var mıdır bilgisi olan????
mercimeginanne anneadayiyim55 çatlatma iğnesi kullandıysan etkisi 10-12 gün sürüyor o yüzden bi kaç gün sonra yaptırmanı öneririm
Nehirimmm06 anneadayiyim55 çıkar canım 12. Günde silik de olsa çıktıysa vardır iğne daha önceden olduğu icin etkisi kalmıyor o zamana
anneadayiyim55 Gzmm34 ayy ne güzel ❤️❤️❤️ Sağlıkla gelsin inşallahhhhhhh benim de 12. Günüm ama çok ama çok silik çizgi bende iğnenin hapın etkisi olur mu ki diye düşündüm
Gzmm34 anneadayiyim55 benimde ilk başta çok silikti canım aynı gün kan verdim ilk değer düşük çıktı ama 2 kat arttı sonra takibinin yapılması gerekiyor
Gzmm34 anneadayiyim55 normal aşılama canım ilk defa yaptırdım ama 1 haftadır pembe akıntım vardı bugünde biraz kırmızıya döndü yarın başka bi doktora randevu aldım bakalım hayırlısı artık
anneadayiyim55 Gzmm34 aman hep uzan dinlen hayırlısıyla asıl şimdi kendine daha dikkat et yerleşme kanamasıdır