Arzuoguz Dayeolmak Bugün yumurtlamayı görmüşsün yarına büyük ihtimalle çatlaman olacak bugünü ve ardından gelen üç günü mutlaka değerlendir
Dayeolmak Esmaq38y diğer resimde daha yakın C t sen koyu değil ama dünü değerlendirmiştik🤲🏻☺️İnşallah bu sefer olur 😞
Arzuoguz Dayeolmak eğer değerlendirdiğin halde gebe kalmazsan tatlım gün aşırı yapın bi gün değerlendir 1 gün dinlen emin ol işe yarıyor bende ovülasyonla gebe kaldım bu konuda çok araştırmıştım
Rmys11 Dayeolmak bir gebenin günlüğü sayfası bir instagramdan oradaki abla ücretsiz takip ediyor canım ona atabilirsin
Dayeolmak haziranin25i Arzuoguz dün gece aslında değerlendirdim bugün yumurtladığımı bilmiyordum yani ya dünden olur bugünü de değerlendiriricem nasip 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Dayeolmak Arzuoguz https://hizliresim.com/8cdkhc çatlama olmuş mu bide üstteki saatler geçti ve dünkü kadar kırmızı kalmadı bu yumurtlama olmadığını gösterir mi 😖
haziranin25i Dayeolmak evet yumurtlama. Bugün dahil 3 gün değerlendirme yapın yarında yumurtlama testi yapın t çizgisi hafiflediyse çatlama yasamissiniz demektir
Arzuoguz Dayeolmak evet canım çatlamayı görmüşsün değerlendirdiysen bekle şimdi artık test yapmana gerek yok beklenen adet tarihin gecikirse test yap ❤️ umarım sağlıklı bi gebelik elde edersin
Esmaq38y Dayeolmak canım ben pazartesi gördüm ama hala koyu çıkıyor normalde bende seninki kadar silik oluyordu her ay bu ay çok silikleşmedi