mavikelebek_ Busra066 sabaha kadar 100 kere uyanmak kasılma hafif mide bulantısı yorgunluk haricinde bir şeyim yok hi bide rahim ağzı kısalmam var sürekli yatıyorum:))
Nida_Y Busra066 bugün 27 olduk çok şükür bende herşey yolunda arada bir kaburgalarım batıyor. Onun dışında iyiyiz 1030 kg suan 🥰
Mehtapakgl Busra066 27+5 im şükürler olsun ağrım sızım yok. Sadece arada bizim oğlan mesaneye baskı yapıyor çişim yoksada var gibi geliyor. Şükür iyiyiz 🥰
Busra066 mavikelebek_ bende yaşıyorum onu ama kontrolume 3 hafta var doktora gitmeli miyim bu ayda normal diyrlar
mavikelebek_ Busra066 Bnde normal diye duydum o yuzden yazmadım doktora zaten haftaya kontrolüm var birşey görürse söyler diye umuyorum
Menaazra Busra066 mıde yanması ve karım fazla gerılıyo sızlerım nasıl gıdıyo bıde sureklıı yan yatmaktan bacagım agrıyo.
edaelifokmn 26.haftamdayım felaket sağ tarafta kaburga ağrısı, midemle başım belada yanma, kusma, sırt ağrısı bunlara bağlı gece uyuyamama bendeki rahatsızlıklar bunlar kızlar ama yinede çok şükür🙏🏼💙
Busra066 Hemen hemen aynılari yaşanıyor demek ki bu haftalarda yine de çok şükür her haliyle güzel 😍😍