irva minik_kalbim Günde bir bardak veya 2 tüketmen kaydıyla fazla içmicen.Ben hamilelikten öncede hep onu içerdim yakalanmazdım.Gebelikte bir kere yakalandım o da çok azdı hemen kızılcık suyu tükettim geçti bir daha da yakalanmadım.
irva Nazliakm Organik ürün satan sayfalardan da bulabilirsiniz.😊 Bizim bahçemizde ağacı olduğu için ben oradan topluyordum hep.
Elifyali Nazliakm dondurulms belki bulabilir siniz… Ben kendim dolaba koymustum sevdiğim içn bnde kizklck suyunu okudm kaynattm icicem hergün inşaAllah ise yarar
Nuray23 Trendyolda veya hepsiburada da satiliyor. Suyu olarak da satiliyor surup seklinde de yani sulandirip icebiliyorsunuz. Bende arastirdim internetten siparis vermeyi dusunuyorum. Oraya bakabilirsiniz.
Elifyali irva ac veya tok karna fatk etmz demi… Ben de ilk defa denycm normlde yemekle icerdm hani sevyrm die ben de yeni duydum kizlcigin iltihaba iyi geldigini
Tatliheyecan Bende aynı durumdan muzdaribim soda ve bol su içiyorum onun dışında zararlı değil dedelerde bitkisel şeyleri içmekten çekiniyorum.