Edizinannesii Kızlar 38+5 teyim ayıptır söylemesi 2 gündür şeffaf akintim oluyor (bi anda avuç ortası kadar akıyor) ve ishal durumum var sizce bu doğuma işaret mi ?
sareninannesi_ Edizinannesii 38+4 hastalık hamileyim benimde çok akıntım var ve sarı renkte geliyor normal sanırım 😊
sevara Edizinannesii biz 36+5 haftalıktayız. Bendede hamilelik döneminde hep beyaz akıntı oldu ama 2/3gündür biraz sarıya döndü ve çoğaldı. Dün doktordaydım nst’de sancılarım çıktı ama ben his etmiyordum. Herhalde doğum yaklaştığı zaman öyle olur.
Cheerfulmom Edizinannesii bendende geliyordu hatta altıma yaptım sandım doktoruma yazdım. Hemen gel yazmış şimdi gidiyorum 🤷🏼♀️
Edizinannesii sareninannesi_ normalde benim hamileligim boyunca hep beyaz koyu akintim olurdu bu şeffaf sarı falan da degil ve 2 gündür bi anda akiyor afedersin tuvaletim akiyor sanıyorum
yasen1 Edizinannesii dun koronadan ciktim peçete koyuyorum artik ben surekli çamaşır degistirmek istemiyorum çamaşır yetişmiyor gerci😂 Dün bi su iner gbi hisettim alıntım vardi aşırı yoğun benimde
Edizinannesii sevara seri renk alıntı normalde enfeksiyona işaret derler canım bu haftalar idrar testi yapar doktorun varsa orda çıkar seninki
Edizinannesii yasen1 ben günlük ped kullanıyorum her girdiğimde tuvalete 5 dk da bir bile olsa degistiriyorum 😬 ama benimde iki gündür öyle bi anda akiyor. Burda okumuştum su da gelince tutamazmışsın yaa bi bakıyorum hemen bi yerimde ıslaklık varmı diye 😬😬
sevara Edizinannesii idrar testi istedi yaptırdım canım çok az çıktı bi ilaç yazdı bi tane suda eritip içilenden tamam çünkü yanma acıma yok.
yasen1 Edizinannesii dikkat edilmesi gereken haftalardayız artik dikkat et sende canim su biandada gelebilirmis az az da gelebilir diolar salı günü doğumumuz var allah nasip ederse🤲🏻☺
Edizinannesii BesteKarakus1 hayır inmek uzereymis doktorum egzersizleri yürüyüşleri sıklastir dedi 🤷♀️