Neslihan1903 Angelsmom29 ne demek canım inşallah bulursun İstanbul’daki eczanelere de sorarım istersen
Angelsmom29 Neslihan1903 canım benim bu ilaç raporlu biz şimdi bir kutu bulduk annem benim için memleketten buldu almışsınız dediler vermediler ama raporlu olunca fazla yazmıyorlar mı
Neslihan1903 Angelsmom29 onu hiç bilmiyorum ücretli verirler o zmn bazı ilaçlar 15 gün sonra tekrar yağdırabiliyorsun sizinki kaç günlük bilmiyorum buralardan bulursan raporla vermezler büyük ihtimal normal satış fiyatı ile verirler
Angelsmom29 Neslihan1903 valla o kadar stresliym ki 2 gündür başıma ağrılar girdi artık Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
sdtdmrkn Angelsmom29 Sakarya’da eğitim araştırma Hastanesi’nin etrafindakilerde var. Oralara bir sorun arayip
Homeless20 Angelsmom29 randevunu bekleme bence numarası varsa ara yoksada hastaneye git hiboru söyle oda bitmeden ilacını al. Raporun varsa 3 aylık falan alıyorsun ben oksaparı almıştım 9 kutu çünkü.
Mom-2 Angelsmom29 canım eğer varsa alırız raporlu olması önemli değil tanıdık ya verirler inşallah vardır
Kader-29 Angelsmom29 yurtdışında tanıdığınız yokum sorun onlar yollasın hemen mutlaka vardır ilacın resmini atın. Benim son günüm doğuma yoksa araştırırdım sizin için.