Begm Merhaba arkadaşlar bebeğim 29+1gunluk çok hareketli bir bebek normalde ama dünden beri sadece kasagimda hafif kıpırdama vede az birsey gece hissettim bugün hiç hissetmedim sizce bu normalmi neden olur bu durum ☹️
Bsrbsn Begm bende de aynı durum var 2 gün aşırı hareketliydi şimdi de hareket ediyor ama çok az 😥 bu arada 29+3 oldum
Gizemavi Begm aynısını yaşıyorum bende dün sabahtan beri yerinde durmayan kızım şimdi çok az hareket ediyor kendimi strese sokuyorum sanırım iyice akşama kontrol amaçlı hastaneye gitmeyi düşünüyorum
icegul Begm bende 29+1 ve uzun zamandır hareketleri hissediyorum hergün. Ama bazı günler nedense çok sakin oluyor
Begm Bsrbsn aynen cnm benimde aşırı hareketli idi durmuyordu ama dünden beri sadece iki kez kasikta minik kıpırtı dışında oynamadi su içtim yan yattım çikolata yedim gene aynı
Begm Gizemavi bendede durum aynen böyle bende hastaneye gideyim dedim doktorum izinli neyapacagim bilmiyorum ☹️
icegul Begm çok haklısınız ama düzensizlik oluyor herhalde bu haftalarda. Ben alıştım artık duruma. Bi gün fıkır fıkır bigün pıt yapıp kaçıyo
Begm icegul benim ilk defa oldu ya canım korktum tedirgin oldum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💕