Twinhatice 23+6 günlük hamileyim, kızımın hareketi dün geceden beri yok, bu durumu yaşayan var mı normal mi
ulviyedemirbas2 Twinhatice bende 18haftadayım 5gun önce öyle oldum merak etdım cok 4gun haraket hıss etmedım doktora gittim geldım başladı haraketlenmeye😊🥰
ssnnmmm 28.haftaya kadar düzensiz olması normal stres yaptıkça bekledikçe inadına hareket etmiyor bu yavrular şekerli bişeyler ye uzan bi
Aslihanidil Geçen hafta benimde başıma geldi hergun haraket eden kızım akşam hareket etmedi hemen acile gittik doktor baktı gayet sağlıklı dedi 35 haftaya kadar ara ara hareket etmemesi normal dedi sen dinlenme moduna geçince hareket ediyorlarmis genelde
Twinhatice Aslihanidil şimdi bende yattım insallah hareket eder, bi sabah bi akşam hareket ediyordu aslında
19melegim- Aslihanidil ya sende gece diyon bırakta uyusun uyurkende m8 haraket eysin🤣 hem o ayda bebek büyüdüğü için fazla haraket edemiyor diye duydum
Aslihanidil 19melegim- ben gece yazmamıştım farkındaysan , dinlenme moduna geçince hareket ediyor gündüz sürekli hareketli olunca akşamda kızım hareketli oluyor imdada hareket etmeyince.