Sa. Sevgili anneler 35+3 de başlayan kasılmalarımdan be süreçsen bahsetmek istıyorım basına gelen olursa dikkate alsın. 2 oğlum var 3. Ye gebeyim bu arada. Eşim evın temızlığını yaptı her gün bır yeri sağolsun tertemız yaptı titiz bırı zaten ben hıc iş yapıp kendımı yormadım risklı dıye hamılelığım. Sadece ufak tefek süpürge bulaşık makıne yıka As işlerı yaptım o gün. Bebeğin çantası benm çantam daha haZr değildi ögün bebeğinkılerı hazrlamak ıstedm ütü yapayım dedim eşimle ufak bır tartışma yaşadık normalde benı kırmaz hamıle olduğum ıcın ekstra dıkkat eder ama çocukların yükü hem iş yapıyor birde işe gıdıp gelıyor son ay çok stresli onu da anlıyorum bende duygular tavan eşim söylendı arabayı temızlemeye indi ben ağladım moralım bozuldu o anda kalçama iğneler batar gıbı oldu. Ben normal sancıyı çok iyi bılen tecrubelı bırıyim dıkkate almadım derken zaman ılerledı karnımn sağında toplanmaya ve ağrı olmaya belıme vurmaya başladı akşam yemek yapıyoruz eşimle ben sancı gıbı garıp bır şey yaşıyorum dedım doktorumu aradık hemen hastaneye gel dedi gıttm açılma yok nst de duzenlı sancı var hastane yoğun bakımsız. Hemen devlete gıttık öyle gafıl yalandım ki sadece o gün bebeğın çantası haZr benm ki değil aılem de izmırde yanıma gelecek kardesım henüz gelmemişti. Neyse devlette sancılar 5 dk da bır ama açılma yok serumla durdurdular ama tamamen değil şimdi evde sadece yatıyorum istıratteym sakın son hafta kımse ıcın canınızı sıkmayın dırek bebeğe yansıyor doktor bu sancıyla doğar dedi ama çok şükür şimdilık durdu