Esmaaaaaaaaa Doktr ameliyattn sağ çıkma şansı yüzde 5 diwn sendromlu cücelik vs vsss dedi ama Rabbime biraktm ins sifasiyla dünyaya gelir
Birmelekannesi17 Saliha_123 rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin çok geçmiş olsun iyi olacak inşallah dış edelim 🙏
Aybukenur Saliha_123 ederim canım etmez miyim güzel haberlerini alın saglikla birbirinize kavuşun inşallah sizde bize çok şua edin
Aybukenur Saliha_123 su anda üç ay on günlük kalbim pır pır atıyor saatler yaklaştıkça yarın herşey belli olacak yavrum için ne iyiyse o olur insallah
Saliha_123 Aybukenur hep aklımdasınız kendi kızım için ettikçe size de ediyorum 🙏 aort damarı dardı ve kalbinde delik vardı😔 rabbim sen şifa ver yavrularımıza 🙏♥️
Aybukenur Saliha_123 amiiiinn canım amin bende dua ediyorum sizin için 🙏 biz bugün doktora gittik Çarşamba günü ameliyat günümüzdu doktor muayene etti durumu gayet güzel ameliyatı erteleyelim dedi dokuz aylıkken anjiyo yapılıp öyle karar verecekler ameliyata
Aybukenur Saliha_123 etmez olur muyum canım rabbim evladına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Aybukenur Saliha_123 etmez olur muyum canım rabbim evladına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Nurunannesiii12 Saliha_123 çok duygulandim🥺 inşallah sağlığına kavuşur evladın.kavusursunuz inşallah birbirinize.🙏