Ben 26 yasinda 16 aylik evliyim. Oncesinden hicc gebe kalmamistim.
Kendimi bildim bileli adet duzenslgliyim vardi 4 5 6 belkide hap icmeseydim hic olmaya bilirdim. Bekarkende hap kullan adet sonturucu yani adet oluyordum. Bazen 2 3 ay ard arda adet olurdum ozaman dunyalar benim idi. Sogan suyu falan iciyordum bazen duzelirdi bazen yok. Neyse. Evlendim yine hep duzensiz adet aojturuc adet oldm 2 3 dafa. Ama 3 ayimdan itibaren hayit otu kullanmaya basladimher ay ( 1 yil 1 ay) yapiyordum
ADETimi duzene soktumu dersebiz tam deyemem ama kyllandigim ay ilk dafa hapsiz adet oldum. Kahverengi 2 gun surdu. Test fln yapmadim 1 hafta sonra kanli adeti geldi. Yine tavbiki val ta4cin corekt yaptim 9 ayda afetm 3 gun gelsi ama gebe degildm… sonraa 2 ay gelmeyince dr gitdim. Ama bu arada dr gitmisdim ilk 3 ayimda afet gelmeyibce sohan kuru soylemisti dr ama yapmistim 4 5 gun. Birakmistm… neyze 10. Ayimda cok goell bir dr buldum……. dr beni hormon tahlielr yaptridi hepsi normal cikti vu arada 2 ay gwcikmistim.. ama geve degildim. Mayis ayinda boru flm de acik cikti. Bu aradaa esimde hizzz sorunu varsi hepp…. bu arada ben 6 ci ayimda soyledimya 2 kebdi kendime afet olmuatm ozaman ultrsbda gitdigimde 2 dafasibdada folekul buyumediyini… bozuldgbu gorduk. Yani folekul ymurtam vuyymuyordu AMA PKO yoktu. Tahliler normal. Cikiyorsu. Neysee3 mayis ayinda dr la tanistim.. voru filmi cekildi. Tahliler vetildj bundan once dufastonla adet oldummm sonra bunlar yapildi. Ama ben vu ayden itibarennn Aslanb pencesi ilk dafa icmeye basladim.. yine hayit otu zaten hicc birakmiyrdum ayda 10 15 gun iciyorsdum… aslan pencesi ictgm ay ilk dafaaa yumurtaladimmmm adet 23 ilk dafaaa ama kalamadim. Esimden dolayi.. veee basladim esimee kwviboynuzu bal ceviz findik fiatik badem karisimi yapayaa. Bu aradada haziran ayindaa ilk dafa femata ve ovitelle oldu yumurtam boyudu cTlati ma tutmadi… bence ozaman endemtrum 8.2 idi catlayibda belkidde ondan.. belkidee esimden dolayi tutmamisti . Neyse ben aslan
Pencesi mayis ayibdan kulladnm 3 4 ay kendi kendime adet gorsum yumurtaladim ama tutmadi……. neyzee gelelim.. eylul ayinaa ben yine adet oldum gitsim dr. Yumurtammm geri bpzylmuss ilk dafa oyle oldu tam 4 ay duzenli adet yumurtalama gordukden sonra cokk bozuldmmm… cunki esimin sperm hizi 26 dan 85 kalkisti duzenli3 ay keciboyynuzu fintk fistik bal karisimi yeemekkdenn. Sabahh aksam 1 kasik… neyse bir sonraki ayy yine o dr gitdim. Bu 2 .dafam idi dr gidiyordm ( ayni dr mayista gitdgm dokr ) ….. keski eylulde de giderdimm esim koymamisti. Erkek oldugi icin.. neyse…. eylulde gitdimmmnn….. dr bana yine femara ovitrelle yapicaz soyledi.. bende tamam. Basladik. Ama ben bunla ayni zamandaaaa dr soylemeden.. sogan kuru yapiyordum 15 gun…. femara ile ayni zamanda…. femara 5 gun kullandm tam buyumdi..endenntrmm… 5 idi… ultrsba gitdgmde neyse estefoem yazdi gunde 3 dafa… ictim bu dafa cok kali lastirsi zann etdim 3 gune 10 mm… neyse.. yine basladi menopur ignesi ardincaaa… 5 gun . Vutuldum gittdiginde 16 mm 18 mm biri olmustu… adetin 16.gunu igne vuruldum 18. Gunu catlati iliski oldu . Bu arada ben rahmin arkaya. Arkadan iliski yaptim. Intertnden okumustum.Allaha cok cok cok sukurki tutdu…. Allahin elinde hepsi bi4de ben sogan kurune cok cok inaby iyrummmm.cunki sogan kuru yaptig8mda venden sari aikint akiyordu dabkiicm yemizleiyorduuu…. MASALLaH olsun beta hcg adetmn 1 hafta gecince test ve kan verdim. Iyi cikti. Ben son sozum buki bence ILK ONCE Alllahinnn sonra SOGAN KURU ILE hamile kaldim.Allah butun olmayanlara nasip etsinnnn benceee siz SOGAN KURUNU DENEYIN HAPLARLA AYNI ZAMANDADA OLSA DENEYIN