Nisaa46 Kızlar cinsiyet öğrendiğim zaman ne gibi bir sürpriz yapıp söyleyebilirim(sürprizleri çok sever) Her türlü fikre açığımm❣️
91ARIN91ASK Nisaa46 doktorunuza bi mavi bi pembe balon götürün şişmiş şekilde ikinize de süpriz olsun birisini patlatınca doktorunuz
MerveAkty Nisaa46 isten geleceği zaman kapının önüne çık renkli sis bombası varya onu yak dumanların arasından karnına kalp yap 😁
Elbet-birgun-kavusacagiz Nisaa46 esinize bi neyaz tisort alin cinsiyet neysede boyayla o tisorte elinizi basin. Hediye paketi yapip esinize verin
yesilesinti Nisaa46 karton kutunun içine helyum gazıyla cinsiyetin renginde balon doldurun paketi süsleyin. Eşinize sana hediyem var diye verin kutuyu acınca balonlar bi anda havaya ucar öğrenmiş olur 😅
Brlelif Canım ben doğumm gününe denk getirdim iş yerinde gidip orda kapıya çıktığı an konfeti patlattım neye uğradığını şaşırdı ☺️ 3 mavi 3 pembe den balon demeti yaptırıp ona patlattrdım birde pasta yaptırdım cinsiyetine göre çok şaşırdı
Brlelif Nisaa46 doğum günü olmasına gerek yok 🤣 ben söylemek istedim sadece ikisi bir arada cıksın diye bekledim bende 🤣🤣