Israa blueberyy00 2 yıldır aynı eczaneden test almaya utanıyorum artık bazen eşimi gönderiyorum bazende daha uzak yerlerden alıyorum 🙈🙈
Esracim01 Israa inşallah sağlıkla bebişlerimiz olur kızlar ⭐ Gebelik testini sürekli eczaneden almaktansa İnternetten 50 li 20 li paketler oluyor onlardan almıştım canım istedikçe bakıyordum🙈 ki eczane fiyatından çok daha makul fiyata geliyor haberiniz olsun 🥰
blueberyy00 Israa ahaha benim eşimde öyle diyor aynı eczanelere girmeye utanıyorum artık yeter diyor 😂😂
Israa Esracim01 inşallah canım benim sağlıklı olsunlar da bekleriz napalm 🥰 test olunca evde durulmuyor ki hergün yaparım herhalde 🙈
Kadze blueberyy00 bnde az önce yaptım ılık çıktı yedinci gecikme günüm ama çok düzensiz bnm adetim ne düşüncesini şaşırdım şuan kafam çok karışık foto atmayı da bilmiyorum soramiyorum
blueberyy00 Kadze googleden IMG yükle yaz ilk çıkan siteden resmi yükle alttaki linklerden birini kopyala at bakim
Kadze Geç döllenme olabilir silik çıktı çünkü. İlk kez iki ay üst üste gününde oldum ama yumurtlamada tutsaydu daha erken görünürdü hep yaptım negatifti tahmin ettiğim 12 Kasım daki ilişkiydi öyle hissediyordum ilişki üstünden 15.gundu bugün
Kadze Hilal91 başta algilayamadim yani ben hayali.goruyorum sandım çünkü hep nagetifti ve çift girmek istiyordum ilk birkaç dk da böyleydi
Kadze Hilal91 durdukça netleşmiş dediğim sonradan sonradan belirgin görmeye başladım yoksa ilk etapta gördüm ama öle mi gormek istiyorum die şüpheye düştüm hava da tam aydinlanmamisti napcagimi şaşırdım o an ins sağlıklı gebelikte henuz kan vermedim