Dorugum_silam Prenslerinannesi06 bende ilkinde icmemistim bunda ictim kasilmalari cok rahatlatiyodu kanım düşük benim emzirirkende icmek lazimmis emzirme doneminde ayri vitamin vericem dedi
Dorugum_silam Betzm bisey onerdimi peki ilk bebegimi 34 haftalikken dogum yaptim sancim varmis hic anlamdim hastaneye gittigimde 5cm acilmam vatmos doktor doguruyosun nasil anlamadin dedi ne bileyim kasık agrisi sandim bende
Betzm Dorugum_silam nidicarn diye sancı durdurucu ilaç verdi ilçede oturuyorum şehire sevk etti ailemim memleketine geldim burdaki doktor ne der ne yapar bilmiyorum şiddetli olmadıgı için süreci evde geçirip bir hafta sonra dr gitmeyi düşünüyorum çünkü hepsi birşey söylüyor bıktım dedigim noktadayım😫
Dorugum_silam Prenslerinannesi06 kilosu nasil bebişin bana 1 hafta onde gidiyo dedi doktpr sekere cok baktilar suyum iyi sekerde sınırda cikti insulun kulanacak kadar çıkmadı
Dorugum_silam Prenslerinannesi06 benim ogluma 2.70o demisti doktor kontrolden 4 gun sonra dogum yaptim 2.440 dogdu fazla tartiyo sanirim cihazda
Dorugum_silam Betzm valla eeken dogum korkuau cok zor resmen insan sirtinda taşıyo ilki benimde 34 haftada geldi cok şükür iyi 2,5 yasinda korkma rahat ol zaten gelisimi iyi noktada buyumus bebegin
Betzm Dorugum_silam enfeksiyon yok nst de sancılarım yüksek cıkıyo sağ böbrekte genişleme var ama bu sebep değil bebek çok toplanıyo kabul ederse 37de almasını teklif edicem dayanamıyorum çünkü
Dorugum_silam Betzm bobrekde baski genelde olan dogumdan sonra duzelen bıseymis nezamn gideceksin doktora
Dorugum_silam Betzm hadi hayırlısı bakalim ne dicek nts de sanci ciminca altan bakiyolarmis acipma varmi diye baktilarmi hiç
Nrgs34 Kizimveoglumm 41+3 te normal doğumla doğurdum. Hiçte demedim beni sezeryana alın diye, bu birazda bizim türk milletininin sabırsızlığı. Ne kakasını yaptı nede suyum azaldı sakin bir şekilde beklemek ve sabretmek lazım sadece. Yurt dışında 42. Haftaya kadar bekleniyor üstelik…
Dorugum_silam Betzm iyo super ozamn sıkıntı yok rahat ol stresdende oluyo inan bak ben bi ay kadar once bi stres yasadim kasilmalar cıktı
Betzm Dorugum_silam ben koronada gecirdim o tetikledim evet stresli sürec de geçiriyorum tetikliyo bir yaşında kızım var ve gurbetteyim
Dorugum_silam Betzm ayy çok geçmiş olsun benimde 2,5 yasinda oglum var cocuklar küçük olunca zoe oluyo ilgi istiyolar bende gurbetteyim.ailemin yanina dohuma geldim simdi rahatim dogumdan once korona testi istedi doktpr benden ve refakatcimden aman