Aybarss Kızlar nişan veya su gelmeden doğum başlar mı bikaç saattir bel ve kasıklarıma ağrı giriyor 39+3 günlüğüm bilgisi olan yazarsa sevinirim 🙏🏼
Nursahcan Aybarss baslar canım her doğum farklılık gosterır kımının nısanı suyu doğum anında gelır agrını dk tut kac dk bı gelıyor ona bak ve bı dusa gır sıcak dusa agrım sonra sevam edıp kalcak mı
Aysegulce Aybarss evet başlar benim ilk gebeliğim de ne nişan ne şu gelmişti sancıyla gittim suyumu hastane de patlatmislardi
Nezosikra Aybarss baslar canım süre tut hastaneye git inslalah sag salim alırsın kucağına dualarinda bizide unutma 40 haftalık oldum sanci bekliyorum gelsin artik sancim benim içinde dua et ismim nurgül
Aybarss Nezosikra hastanedeyim canım 2 cm açıklıkla yatış yaptılar dualarımdasınız sizde eksik etmeyin lütfen 🙏🏼
Nezosikra Aybarss sag salim bi avazda kucağına al inslalah tez vakitte canım güzel haberlerini bekliyorum❤🤗
mnh_ttl Nezosikra bizede dua adın lutfen 🥰 39 oldum bugub hareketler çok aşağıda hissediyorum acı sancı yok ama kasılma baskı çok sizce buda bir belirtimi ?
Nezosikra mnh_ttl inslalah kuzum inslalah sizde bi avazda kurtulun inslalah süre tut takip et inslalah sag salim olur senin bebisinde❤
Nezosikra Aybarss benimkide 28 i öğlen 1 de doğdu canım tesadüfün böylesi ❤sağlıcakla büyüsün inslalah hepimizin bebisi🌸🤗