Angel000 byza12 kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı ben kendim yapmadım yeğenime yapmıştık ona bir çay kaşığı içirmiştik okundundak sonra
Hanife_ikranuR byza12 ya bu meryem ana otunun faydasını gören varmi ben yeni duydum ya allah bağladığı düğümü çözer hiç panikleme korkma sakin ol nefes al bol bol inşirah süresini oku rabbi yesir i oku allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini canım
byza12 Efii35 Adı üstünde bir ot sancın başladığında suya koyuyorsun okuman gereken dualar var suya koyduktan sonra duaları okuyosun o suda açılmaya başlıyor seninde açılmaların başlıyor tabiki inanmak çok önemli birde o sudan iki üç yudum içenler var
Angel000 byza12 tabiki farketmez.doğum bitiminde hemen sudan çıkarın ki o kapandıkça rahimde kendisini toplarmış ayak basılmayan bir ağaç dibine suyunu dökün.
byza12 Merve1192 yok yavrum bekliyorum daha aradım demin doktoru sancılarım 8/10 dk arası diye hareketleri iyiyse biraz daha bekle 5 dkknın altına düşünce ara beni gel dedi bende uyumaya çalışıyorum aralarda yorgun ve halsizim 🤧
Merve1192 byza12 Allah yardımcın olsun canım saglikla kavuşun inşallah 💖 Meryem Ana otu açıldı mı peki? Açılınca suyundan birkaç yudum içiyorlarmis dene istersen
Merve1192 byza12 yarım bardak falan diyorlar ama sen bilirsin. İçinde östrojen falan varmış hamile kalmak için de kullanıyorlarmis. O yüzden faydalı olur diye düşündüm ben de iccem biraz suyundan en azından yarım fincan falan iç çay kaşığı çok az sanki🙈
-semadefne- byza12 bu otu suda bekletip nasıl kullanıyorsunuz benimde normal Doğum olacak ikinci gebeliğim ilk doğumum zor oldu bu oyun faydası nedir nasıl kullanılıyor 🌸