Pmk Kum döken varmı çok ağrım var su içmeme rağmen geçmiyor hiç 😢😞 tedavisi için yaptığınız birşeyler oldu mu
SibelAlp7 Pmk banada kum döküyorsun dedi doktor ağrım olmuyor.İdrar tahlininde kanama çıktı ama normalde kanamam yoktu bol bol su iç dediler bu kadar geçti mi bilmiyorum da🙁
Grykuzum Pmk su içmek eğer idrara cikamiyorsan bi işe yaramiyor tabiki onemli icme demiyorum ama atamıyorsan ödem oluyor.bu yuzden salatalik öneriyorum sana ve abartmadan kiraz yiyebilirsin gecmis olsun🍀
Pmk SibelAlp7 SibelAlp7 benim çok fazla aşrım var 3 litre falan su içiyorum ama iki haftadır kasıklarımda dayanılmaz bir ağrı geçmek bilmiyor geçmiş oldun sizede 🙏🏻
Pmk SibelAlp7 Evet üçünçü haftama döndüm kum dökmeye başlayalı her hafta idrar tahlili verdim hala kan görülüyor 😞
Baysalcennet Malesef bendede varmış kum idrarda kanama gözüküyor çok şu içemiyorum midem kaldırmıyor 11+1 haftalık hamileyim
GzdeSevinSeyhan Baysalcennet çok su içince mideniz bulanıyorsa pipetle için sularınızı . Bende işe yaradı kum döktüğüm için 3litre su içiyorum bnde