DenizGzm Manda yoğurdu yemek geç doğuma sebep oluyormuş 🤷🏻♀️ Ne alaka, böyle bişey duyan yada başına gelen var mı canım acayip çekiyor yicektim böyle bişey okudum çok garip geldi bana.
91ARIN91ASK DenizGzm evetttt Teyzem yemişti bilmeden doğumu gecikti yürüyemez olmuştu sonra tekrar manda yoğurdu bulduk yedi akşamına acill doğuma gidilmişti 😌
Ayferol0 DenizGzm Bende yedim hamileliğimin başında baya 1 kova falan köyden gelmişti şuan 38+2yim sonradan duymuştum böyle bir şey olduğunu ama tabi bende inanmıyorum böyle bir şeye 😏
Ada34 DenizGzm bununla ilgili bir forumda okumuştum tamamen tesadüf yiyip geç doğuranlar evet doğru demiş yiyip erken doğuranlar yok öyle birşey demiş inanmayın bence doğum ve ölüm saatini Allahtan başka hiçbirşey değiştiremez.
91ARIN91ASK DenizGzm yani ama yinede aklınızda bulunsun sonradan tekrar yerseniz bişey olmaz herhalde
91ARIN91ASK tgce_brs şimdi yendiği zaman sonra tekrardan yenmeli doğum gecikmesin diye biz çok aramıştık bulduğumuz da da hemen doğuma gitmişti teyzem