bebisloading Az önce wcde hafif bir akıntım geldi, biraz istemsizce, nişanım mıdır? Hemen hastaneye gitmeli miyim? Bir de büyük tuvaletim var fazlasıyla, biraz yaptım biraz daha var gidecrğim
Duygukocc bebisloading nişan olabilir canım ama hemen gitmene gerek yok bekle belki suyun gelir yada sancın gelir ama doğumun yaklaşmış 1 hafta sürmez bile inşallah sağlıcakla doğurursun hatırladığım kadarıyla benim nişanım doğumumdan 1 gün önce gelmişti ertesi sabahda suyum geldi akşamında doğurdum 😊Sağlıcakla bi avazda doğurursun inşallah
mine-1994 bebisloading Benim de biraz önce geldi nişanım normal bi akıntı gibi değil merak ediyorum gelse anlar miyim diye anlaşılmayacak bi akıntı değilmiş çok yoğun pembemsi bi akıntıydı.
Gulsen4224 bebisloading nişan gelmiş cnm suyunu bekle evde sancı olursa kaç dk ya geliyor kontrol et 🌺 bol yürü dolan evde açılman olsun💕
bebisloading Duygukocc ayyy çok saol canım benim..Sanırım suyum da geldi şimdi. 2 kere kliodum ıslanmış vaziyette.. şimdi artık dependi taktım kliot bezi.. Şimdi uykum da var, uyusam mı ki acaba? Senin nasıl olmuştu canım? Hemen gitmiş miydin sudan sonra?
gokcekubra bebisloading Benim nisanım geldikten 4 gün sonra suyum gelmeye başladı 39+5 ’te azar azar sonra çoğaldı bebek susuz kalmasın diye hemn hastaneye gittik. Açılmaya bakıldı, suyum gelmeye başladığı için serum takıldı 12 saat sancı ve açılma beklendi ıkiside olmayınca suni sanciyla normal doğum yaptim canim
gokcekubra bebisloading Suyunuz idrar gibi çokça geliyorsa beklemeyin hastaneye gidin. Azsa bile zaman geçtikçe çoğalacaktır.
Duygukocc bebisloading bayağı geç cevap veriyorum ama sabah 9 da gelmişti öğlen 2 de gittim hastaneye sancım gelsin diye bekledim gelmedi su gelmeye devam edince gittim öğlen 2 de akiam 20:25 dede doğum yaptım
91ARIN91ASK bebisloading inşş bi avaz da doğum yaparsın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
bebisloading Aden23 geldik bakalım şu an nst çekiliyor hayırlısıyla, inşallah duruma göre yatış ya da eve döneceğiz❤️
bebisloading Cennetulmeva amin, hepimizin inşallah öyle dua ediyorum ki hepimiz adına.. inşallah kabul olur ve çok rahat doğumlarımız olur istisnasız hepimizin❤️